Poarta handmade- povestea tricourilor Malabaila

1. Cum s-a nascut Malabaila?
Malabaila s-a născut din dragoste pentru frumos, pentru lucruri deosebite. Fiecare dintre noi își dorește sa simtă zilnic magia lui “acasa”, sau a locului unde își petrece cel mai mult timp. De aceea, ideea inițială cu care am pornit la drum a fost cea de a crea obiecte decorative pline de culoare și personalitate, eventual cu mesaj, care sa însuflețească casele oamenilor. Fiind produse unicat, produsele Malabaila Handmade au fost foarte bine primite de către clienți. Mulți dintre cei care au cumpărat inițial doar un tablou sau o masa pictată, au dorit apoi sa le personalizăm o camera întreaga. Tot clienții au fost cei care ne-au dat ideea sa le pictam obiectele vestimentare, astfel încât ne-am extins aria de activitate și asupra hainelor pictate.

2. Cui se adreseaza produsele Malabaila?
Produsele Malabaila sunt destinate iubitorilor de multă culoare, iubitorilor de obiecte unice (fie decorative, fie obiecte vestimentare).

3. Ce parere are Malabaila despre actiunea handmade-design in Romania?
Handmade ul in România a început sa se dezvolte, iar faptul ca se organizează din ce in ce mai des târguri ce promovează produsele lucrate manual, unicat, reprezintă un pas important in evoluția sa.
4. Ce schimbare isi doreste sa faca Malabaila in Romania?
Malabaila încearcă sa schimbe un pic optica oamenilor asupra produselor de serie, in favoarea celor handmade. Cu un singur obiect lucrat manual, fie el un tricou pictat, fie un tablou viu colorat creat de noi, îți poți schimba întregul outfit, respectiv un întreg living.

5. Unde putem gasi "minunatiile" create de Malabaila?
Malabaila e activa in mediul online si raspundem foarte rapid comenzilor, la un click distanta, accesand pagina noastra de facebook https://m.facebook.com/malabailahandmade/?ref=bookmarks

Si la targurile de profil, sambata si duminica, 31 Martie - 1 Aprilie ne gasiti in Strada Smardan, nr 43, locatia The Vintage Pub. Malabaila ofera 10 % reducere vizitatorilor care prezinta la targ voucher-ul atasat articolului.
Va asteptam cu drag sa ne cunoastem!





Comentarii