Înscrierile la targul de Florii si Paște 4 - 5 Aprilie 2015, continua

Sambata si Duminica 4-5 Aprilie  2015, avem deosebita placere de a va invita sa participati in calitate de expozant la cel mai frumos targ dedicat creatiei - targul For The Love of Fashion – Sarbatoarea Floriilor si Sarbatorirea Pastelui, gazduit de Vintage Pub Str Smardan, nr. 43, in centrul vechi al capitalei. 
For The Love of Fashion este dedicat exclusiv designerilor si artistilor si are ca scop promovarea acestor segmente, a produselor realizate manual, oferind in acelasi timp, creatorilor de frumos, oportunitatea de a se intalni cu clienti dornici sa achizitioneze produse unice, spre incantarea acestora si a dvs. 
Notorietatea si pozitionarea locatiei (acces din 3 puncte – Smardan, Selari si Splaiul Unirii) fac ca acest eveniment sa fie usor de recunoscut si de accesat de catre vizitatori. Programul de desfasurare a targului este intre orele 11.30 – 18.30, accesul vizitatorilor fiind gratuit. 
 Pentru ca sustinem cu drag designerii si artistii, promovarea produselor realizate de dvs. in retelele de socializare (pe pagina evenimentului) si pe blog se efectueaza in mod gratuit si egal pentru toti participantii. Targul este promovat  in mass-media.
Va asteptam cu drag! 
Echipa For The Love of Fashion 
Pentru detalii: 0720 070 543 

Comentarii