Parfumuri Mio si Mio Tratamente va asteapta Targul For The Love of Fashion 21-22 Iunie 2014, la The Vintage Pub (Bucuresti)!

Parfumuri Mio si Mio Tratamente va asteapta Targul For The Love of Fashion, 21-22 Iunie 2014, la The Vintage Pub (Bucuresti), cu o parfumuri si uleiuri esentiale bio! Va asteptam cu drag! ''Trăim într-o lume plină de miresme diversificate unde ofertele de pe piaţă sunt extrem de variate. Astăzi  putem alege orice parfum dorim, in functie de gusturile noastre, care san i se potriveasca perfect. Regii, reginele, contesele și prințesele nu aveau atâtea varietăți cum avem noi în secolul XXI, iar parfumurile au fascinat dintotdeauna, fiind considerate nu doar un lux necesar, ci și un simbol al civilizației.
Noi oferim șansa tuturor românilor să folosească parfumuri de calitate la un preț pe care poate să și-l permită oricine.
Recipientele pe care le folosim sunt foarte simple și practice iar prețul este foarte atractiv.
Românii, dar mai ales româncele sunt destul de pretențioase și greu de satisfăcut de aceea ne străduim să oferim servicii de excepție  și standard de calitate ridicat. Acest lucru este posibil datorită producătorilor de parfumuri din regiunea Grasse(Franța), unde încep și se termină poveștile despre parfum.
Cu Parfumuri Mio mireasma unică a Parisului se poate simți și în jurul dumneavoastră.''






Comentarii